Hostal Alt Pirineu

Tast fet el 30 agost 2017 per panxampla

altpirineu_vent

La idea era agafar un allotjament a mig camí entre Aragó i Andorra en alguna població per la que fueix la N260. En principi i sobre el paper aquest hotel cumplia les característiques demanades.

altpirineu_carreteraUn altre punt que ens va decidir va ser l’alta puntuació al portal booking de reserves. Per sobre de 9. A hores d’ara no entenem com funciona el rati de puntuacions i tenim dubtes si es va capgirar el nombre i realment era un 6.

L’hotel sí està a peu de carretera, tan sols té una vorera de metre i mig entre la porta i la calçada, sense cap barana de separació. Vigileu si porteu nanos i surten corrent per la porta!!! Val a dir que està fora del nucli urbà, per la qual cosa els vehicles no circulen als 50 km/h permesos, si no a bastant més.

Deien que tenien aparcament públic… Sí, és clar, a l’altra banda de la carretera i sense cas pas de vianants ni semàfors. O bé una mica més lluny a la mateixa vorera però en un lloc on normalment no deixaries un cotxe de nit…

L’habitació no disposa d’aire condicionat i en ple mes d’agost era molt difícil dormir amb el soroll d’un ventil·lador vintage i els vehicles a la carretera. La finestra no la podiem tancar doncs no hi havia manera de retirar el plàstic anti-llum.

Ara bé, haig de donar punts positius per la neteja, la comoditat de matalassos i coixins i la bonica decoració de l’habitació; però sobretot l’amabilitat del personal, sempre atents.

Sigues el primer en deixar un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *