Hôtel Cecil

Tast fet el 14 agost 2012 per panxampla

Hotel situat al districte 14, dins del límit de la ‘periphèrique’ i en la Porta d’Orleans. La zona és força tranquila, comparable a Les Corts de Barcelona. Molts edificis de vivendes i quasi cap comerç. L’establiment es petitó però acollidor. Hi ha un petit pati habilitat com zona per esmorçar amb taules de fusta d’Iroko. Ens van donar la cinquena planta. I és curiós perque l’ascensor només arriva a la quarta i mitja, en zona de ningú. S’han de pujar a peu una dotzena d’esglaons. L’habitació petitona però agradable amb el llit de matrimoni, armari, xifonier i lavabo complert. Malgrat això, poc confort, sobre tot de nit doncs feia calor i com no hi havia aire condicionat, s’han d’obrir les finestres… I de bon matí ja ens despertme amb el soroll de la ciutat.

A 100 metres ja ens trobem en una gran avinguda, la Leclerc i amb dues parades de metro a prop. Porte d’Orleans, què, a més és inici de línia i podem agafar lloc per seure, o bé podem caminar una mica més i pujar en Aléssia. També tenim el tramvia i l’estació d’autobusos.

Hi han molts restaurants i cadenes de menjar ràpid força conegudes, un cinema multi-sala, un mercat de peix i uns quants supermercats.

Un dels motius pels quals vam triar aquest hotel, va ser per la possibilitat “d’aparcament privat”. Bé, es tracta de la zona de pagament “payant” del voltant. Per sort el mes d’agost era gratis i el barri tranquil i gens conflictiu. Va ser una sort.

A 50 euros la nit.

Sigues el primer en deixar un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *