SCHLAPPE-SEPPEL SPECIALITÄT

Tast fet el 18 gener 2013 per panxampla

Schlappe-Seppel Specialität és una cervesa de temporades, s’elabora per la broueria del mateix nom i per l’Oktoberfest i pel mes de març.

En 1631, el rei Gustau de Suècia va prendre la ciutat d’Aschaffenburg. Conta la llegenda, que les tropes sueques quan van descobrir que no hi havia una sola gota de cervesa als barrils mentre es preparava el castell Johannisburg per a la cort reial. Casualment, hi havia un soldat de a peu amb el nom de Joseph Lögler entre, que era expert en l’elaboració de cervesa. La forma curta de Joseph és “Sepp” o “Seppel” pel diminutiu. A més, anava coix a causa d’una vella lesió en el camp de batalla per la cama, “Schlappe” en alemany. I aixi van pasar els anys fins el 2009 quan va ser proclamada millor cervesa de l’any.

Cervesa daurada, d’escuma blanca duradora i força compacta en la fase inicial. L’aroma herbal, és intens i amarg, amb notes afruitades, especialment cítriques i una important presència de malt.
En boca s’inicia forta i llupolitzada. I mica en mica guanya terreny la malta que ajuda a endolcir el tast en el retrogust.

Comprada en el super del Corte Inglés a un preu raonable, tenint en compte que el destí final de l’ampolla és ser l’envàs de la meva producció artesanal.

Sigues el primer en deixar un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *