THORNBRIDGE SAINT PETERSBURG

Tast fet el 3 maig 2011 per panxampla

S’elabora a la Thornbridge Brewery a Derbyshire, Anglaterra. Van començar a elaborar cervesa a principis de 2005 amb l’enfocament de modernitzar les receptes més tradicionals.

Ara mateix tenen dues fàbriques, l’original de Thornbridge, amb maquinària per a l’elaboració de la cervesa més tradicional i la de Riverside, on elaboren amb sistemes tecnològicament innovadors. A les etiquetes apareix l’estàtua de Flora, deessa romana de les flors, els jardins i la primavera, present al jardí de la cervesera. En pocs anys ja n’han aconseguit més de 200 premis.

La Thornbridge Saint Petersburg és una Imperial Russian Stout amb una graduació alcohòlica de 7,4%. Es tracta d’una cervesa guardonada amb multitud de premis.
Té un color marró fosc gairebé negre, densa, amb gran quantitat de bombolles que s’apropen al vidre de la copa i amb una escuma persistent de color marró clar. L’aroma és a cafè, regalèssia i fumat, mateixos matisos que trobem al gust juntament amb caramel i com a tabac de pipa, aquell Borkum Riff que fumava el meu pare fa un munt d’anys, amb un cos mitjà. El final del glop és amarg i lleugerament fumat. L’alcohol gairebé no es nota.
A destacar, que cada glop aporta més caràcter que l’anterior. És senzillament deliciosa.


ALTRES CERVESES DE LA MATEIXA BROUERIA JA COMENTADES:

Sigues el primer en deixar un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *