SAMUEL SMITH IMPERIAL STOUT

Tast fet el 15 setembre 2012 per panxampla

Aquest tipus distintiu de cervesa va ser elaborada originalment per resistir els riscos del transport marítim en condicions de mal temps a la Rússia Imperial. Va ser uns del les begudes favorites de la noblesa russa, de la què, el gust pel millor menjar i beguda era de fama mundial.

L’Imperial Stout és d’un color tant negre que ni el més llum més potent és capaç de brillar a travès. L’escuma és de colo cafè i desapareix en qüestió de segons després d’abocar-la-hi.
L’aroma ens transporta a les velles fàbriques de whisky, doncs aquesta olor de barril de fusta vella és la principal sensació i força intens. Un cop la tastem, tenim el regust de fruits secs, fruita, alcohol, cafè… Fins i tot em recorda al ví calent que és beu en algun país d’Europa, el ‘glogg’.

Sense cap mena de dubte, una de les millors cerveses ‘en boca’, doncs gaudim de tots els sabors complexos i subtils que persisteixen i que assaborim durant un llarg temps.

I, en general, una de les cerveses negres més impressionants que he provat, i això què em vaig quedar molt impressionat amb la Oatmeal Stout de Samuel Smith també, ja que era probablement la millor cervesa que he tingut fins ara…


ALTRES CERVESES DE LA MATEIXA BROUERIA COMENTADES:

 

Comentaris dels nostres seguidors

  1. Pingback: Regal d'stouts | Petits Grans Plaers

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *