BALDUFETA IMPERIAL STOUT

Tast fet el 1 maig 2014 per panxampla

Per fi vaig decidir-me a fer una imperial stout. En aquest cas amb recepta extreta de Beer Smith, i adaptada a les meves necessitats i gustos. En general ha quedat molt bona, però li falta alcohol per aconseguir el caràcter que havia pretés.

En el got té un color negre opac característic de l’estil, amb una escuma beix de dues tonalitats ben diferenciades que s’enfosqueix a mida que s’oxida en contacte amb l’aire. L’aroma és plé de xocolata i cafè, amb un toc torrat fruit de les maltes emprades. En boca m’ha quedat curta de cos, però cremosa, sedosa i amb bon rendiment en el paladar. L’amargor no es nota gens i guanya terreny més aviat una dolçor no buscada, que configura un bon equilibri a la beguda. En resum, bon resultat, molt bon gust, molt bona, molt fàcil de pendre-la, però li falta la potència de l’alcohol per acabar d’arrodonir-la. Encara que els dos mesos d’espera s’han fet llargs, tornaré a intentat.

Ingredients: Malta base, malta caramel, malta black, malta chocolate, roasted barley, flocs de sègol, flocs de blat, i llúpols chinook i centennial, ambdos per duplicat. Llevat US05.


ALTRES CERVESES DE LA MATEIXA BROUERIA JA COMENTADES:


Comentaris dels nostres seguidors

  1. Pingback: LA BALDUFETA | Petits Grans Plaers

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *