EMELISSE IMPERIAL RUSSIAN STOUT

Tast fet el 3 febrer 2013 per panxampla

La visita en Martorell a Volstead, una botiga de cervesa d’aquestes que s’han posat de moda útimament és va saldar amb tres ampolles.

Una de les quals és la Russian Imperial Stout, d’Emelisse. Haig de dir que vaig ser assessorat pel Víctor, un dels socis del comerç, bon entenedor de cervesa i sabia del que parlava. Recomano la visita si aneu pel casc antic de Martorell. A més, té quatre taules per pendre la birra in situ.

Aquesta cervesa és holandesa, una marca relativament nova i amb la particularitat gens habitual d’utilitzar grans de cafè expresso italià en la producció.Abocada al got, és de color negre opac, -bueno, que hem de dir si és una stout, oi?- amb l’ecuma marronosa. Vaig notar que a l’ampolla quedava llevat en forma de sediment.

És una cervesa força aromàtica, i dolça en l’aroma però forta i amarga en el tast. Alt contrast entre aroma i gust que em torna boig. El retrogust és de cafè sol tirant a sec. I malgrat els nopu graus i mig d’alcohol que té, no es noten, es beu molt fàcil.

Aroma deliciós i tast en boca perfecte. De les millors de la meva llista. Podria dir que Rasputin segueix essent la primera…

Sigues el primer en deixar un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *