COOPERS BEST EXTRA STOUT

Tast fet el 10 maig 2013 per panxampla

Aquesta cerveseria australia, Coopers Brewery, comença a elaborar cerveses en 1862 per accident. Thomas Cooper va descobrir el seu talent com mestre cerveser, quan va crear el seu primer lot de cervesa com a tònic per a la seva dona malalta Ann.

Thomas Cooper va veure l’oportunitat de crear una cervesa que estava lliure del “peculiar sabor de les cerveses colonials, de l’estil IPA, per fer una cervesa totalment natural a partir dels millors ingredients.

En 1864, Thomas va escriure al seu germà a Yorkshire, “Hi ha mitja dotzena de fàbriques de cervesa, a més de la nostra al voltant de Adelaida, però tots ells utilitzen una gran quantitat de sucre  per l”’aboració de la cervesa. Nosaltres només posem malta i llúpol, en conseqüència, la nostra serà pura, i els metges la recomaneran a tots els seus pacients “.

Thomas va deixar la seva feina estable de picapedrer per dedicar’s-hi al llúpol. Les seves cerveses aviat es van convertir en popular i cobejades.

De només 6,3 % ABV , és de color negre opac, amb una escuma marronosa molt compacte i duradora. Aroma intens a xocolata, fruits secs i torrat per deixar pas en el més profund del nas a l’alcohol. Això fa que la cervesa vulgui assemblar-s’hi a una Imperial, però només és un intent, ja que en boca no surten els gustos intensos i accentuats d’aquella classe d’stouts.

En boca, notem l’ordi torrat, cafè i una forta amargor pel llúpol característic, notes afruitades, xocolata i gran cos per tractar-se d’una beguda artesana. És una bona cervesa, encara que no gaire fàcil de trovar-la.


ALTRES CERVESES DE LA MATEIXA BROUERIA JA COMENTADES:

 

Sigues el primer en deixar un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *