SAMUEL SMITH TADDY PORTER

Tast fet el 30 gener 2013 per panxampla

Després d’entrar a tafanejar en el segon dia de funcionament de la nova botiga de cervesa al carrer de Castillejos de Barcelona, havia de comprar alguna con a recordatori i vaig inclinar-me per aquesta Taddy Porter de la Samuel Smith.


M’agraden les etiquetes d’aquesta cervesera, molt elaborades i seriores. L’ampolla també és fidel a la marca, de 355 ml i amb el coll embolicat amb un paper d’alumini.

Les porter són de l’estil més clàssic d’Anglaterra, per sobre de les PA. Aquesta en particular, es molt fosca sense arrivar a ser opaca, amb tonalitats de coure vermellós si la mirem a contrallum. Des que prenc aquestes birres petroleres m’he acostumat a fer aquest gest de posar el got davant una font de llum. L’escuma, de color ivori es molt consistent i cremosa i amb molta retenció, fins el final. Aroma típicament dolç, enacara que amb més força al got, de xocolata negra, amb un toc fumat.
En boca la primera impressió fou d’aigualida, com si estigués esbravada. No se, potser estic massa stoutzat i no puc assaborir cerveses de nivell inferior. O senzillament és així. Més dolç i suau, subtil i delicada.

Per cert, a la botiga on la vaig comprar la vaig trovar molt apagada i no per la il·luminació, què també. Però no és gens acollidora. Espero que rectifiqui en aquest sentit.


CERVESES DE LA MATEIXA BROUERIA JA COMENTADES:

 

Sigues el primer en deixar un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *