RADEBERGER

Tast fet el 17 setembre 2012 per panxampla

Una pils de tantes, aquesta alemanya.


Què perquè la vaig tastar? Doncs per tenir una etiqueta més. No aporta res més. Una anècdota potser. He llegit que Radeberger  és la cervesa favorita d’un tal Charlie Harper, protagonista de la sèrie de la Warner channel ‘Two and half men‘, que la pren perque mai no veu l’etiqueta. Bé, no li veig la gràcia ni el quid, però és així. Una info més que puc aportar. Aquest mena de cerveses, a més a més és ideal per tenir sempre a la nevera, per pendre només per matar la sed i per oferir a aquells amics que diuen ser cervesers i quan els hi dones una bona belga fan cara de no saber que dir. Doncs amb aquesta també quedem bé, és més barata i ens guardem les bones per gaudir-les nosaltres.

Entre els seus ingredients destaca l’extracte de llúpol els que ens pot avisar d’un possible punt extra d’amargor. El color es daurat, transparent i brillant, amb abundant escuma blanca molt porosa i constant. Aroma de malta amb punts de llúpol típic de pilsen.

En boca tenim un caràcter fresc i sec, amb poc cos. L’amargor del llúpol ens omple la boca però alhora la dolçor de la malta l’abaixa un parell d’esglaons. Fidel al seu estil, empitjora a mida que buidem el got en la gola.

Sigues el primer en deixar un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *