SIBERIAN COAST

Tast fet el 10 octubre 2013 per panxampla

Una altra d’aquelles etiquetes de paper dolent que no es poden aprofitar per l’àlbum ;-(
Una american pale ale molt i molt bona. La vam tastar a la Birrasana de Blanes, primer un petit glopet, no fos que no ens agradés… I amb la sapiència comercial del nano que ens va atendre, vam acabar comprant una ampolla.

Em fa gràcia la publi que hi ha a la seva web: “El desglaç dels pols dota de platja a Sibèria-Gasteiz, però segueix fent un fred del carall.Escalar les glaceres d’Isa Oiartzu i surfejar onades gelades a les platges d’Armentia són els esports extrems del moment. A “La Blanca” tiren glaçons de gel des dels balcons i els bruses són Cyborgs perquè fins i tot a l’agost no hi ha humans que aguantin el gèlid paseillo …Et despertes entre suors ¡que malson! Segueix sent agost, 30 º C a l’ombra i noies en tirants … Amb un gest mecànic agafes una jaqueta curta “per si refresca”, i surts a prendre una Siberian Coast.”

Aquesta cervesa es tota una declaració d’intencions, un viatge sensorial que dirien alguns. De color daurat fosc i una escuma blanca i neta que fa la seva funció durant el temps just. L’aroma és de llúpol americà, el famós Cascade que continua fins el final. En boca es fina, lleugera, amb gust a cítrics i afruitada. Amarga suau i equilibrada. Molt fàcil de beure. Molt recomenable.

Sigues el primer en deixar un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *