ALPHA EAGLE

Tast fet el 10 agost 2011 per panxampla

Alpha, auntèntica cervesa andorrana, elaborada amb l’aigua del desgel de les muntanyes pirinenques del Principat.

Tornàvem dels llacs d’Ordino, després d’una jornada de muntanyisme de quasi 12 hores, quan passant per La Cortinada vàrem veure un rètol de cervesa artesana. En aquell moment no sabiem res de cervesa andorrana. Vam aturar el cotxe uns metres endavant per tafanejar. Ens va rebre l’alma mater de tot plegat, un noi alemany -crec- que va estudiar com elaborar cerveses a Alemanya i va trobar en Andorra un padrí que va posar els diners. (Història super resumida).

En aquell moment només tenien les pilsener a la venda, ja que les altres no estàven del tot fermentades. Si que va donar-nos a tastar un glopet de la Roure (torrada), però efectivament no estava gaire gustosa.

Ja a casa em tastat aquesta pilsener, un estil que no ens acaba d’agradar. De color groc pal·lid amb una escuma blanca que s’esvaeix ràpidament. En el nas s’aprecien els tocs de llimona, malta i una miqueta de poma. En boca  presenta un cos mitjà tirant a pobre. És molt equilibrada entre la dolçor de la malta i un acabat sec i poc amarg. És suau i fàcil de beure.


ALTRES CERVESES DE LA MATEIXA BROUERIA JA COMENTADES:

 

Comentaris dels nostres seguidors

  1. Pingback: L'Era d'En Jaume | Petits Grans Plaers

  2. Pingback: BOTI CERVESER VACANCES 2013 | Petits Grans Plaers

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *