PETRÀS BRUIN

Tast fet el 23 octubre 2013 per panxampla

No en sabia res de res d’aquesta cervesa. Estava a la paradeta de la botiga FCA que els d’Arenys de Mar van posar a la Fira de Canet. Per cert, molt bó el brownie de cervesa negra, nois!

No n’he trovat gaire informació pel web d’aquesta cervesa. Només puc dir que els artesans són una família que regenta una parada de bolets i productes del bosc al mercat de la Boqueria de Barcelona. Bolets Petrès. Potser els coneixereu si us dic que són els que van posar a la venda insectes per menjar ja fa uns anys.

Doncs bé, ara fan dos tipus de cervesa de doble fermentació d’estil belga. La blond de 6.3% ABV i la bruin de 8,1 % ABV,  que evidentment va ser la que vaig tastar. És de color rubí, vermellosa fosca, quasi marró i amb una escuma beix que s’aguanta bastant bé. L’aroma és afruitat i de maltes torrades, barrejat amb notes d’especies. En boca presenta un cos mitjà-alt amb un sabor persistent de malta torrada i ún petit matís de caramel que deixa un final dolç i agradable en boca. Per repetir quan la trobi.

Comentaris dels nostres seguidors

 1. Xavi 29 novembre 2013 at 12:39

  Hola,
  el motiu del meu comentari és preguntar-te si coneixes algun mètode infal.lible per desenganxar etiquetes. he provat en aigua glaçada, en aigua calenta, en vapor d’aigua, i algunes en sec.
  Però hi ha etiquetes que se’m resisteixen a tots aquest mètodes…
  Jo he començat a fer una col.lecció de cerveses artesanes de Catalunya i dels països catalans.
  Merci.

 2. panxampla 1 desembre 2013 at 18:00

  Hola Xavi, doncs cap mètode és infal·lible 100%. Jo primer em fixo en el tipus de paper. Si són etiquetes de les que van amb pegament, les de sempre, les fico en aigua tèbia, doncs a vegades massa calenta les desfà. Si són les adhesives què malauradament son quasi totes les artesanes d’aqui, intento primer desenganxar-les en sec sin son de paper perque normalment son de qualitat deporable i es desfan sempre. Si son plastificades i adhseives surten en sec bastant bé.
  Hi ha un altre sistema que de vegades faig servir quan no puc treure-la. Envio un sobre amb el segell ja posat i la meva adreça a la marca i els hi demano les etiquetes. Arriven noves de trinca. Sort!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *