GORDON FINEST SCOTCH

Tast fet el 2 maig 2013 per panxampla

Aquesta cervesa és la nostra favorita i sempre la tenim a casa, un parell o dos en la nevera i dues dotzenes al traster.

De fet, ara en tinc 4 dotzenes al traster, doncs dilluns vaig anar a buscar-ne més directament al distribuïdor.

I encara que parlo d’ella ara, ja fa més de 18 anys que l’assaborim i la gaudim. És un estil que ens encanta, ja des del primer cop que la vaig comprar a un súper de la Vila Olímpica de la Vall d’Hebron. Recordo aquells dissabte que anàvem el meu pare i jo i carregàvem el maleter del cotxe. Parlo dels anys 94-95 aprox. Fins i tot havia de fer enviaments a un amic d’Arrasate!!! A final de segle li vaig perdre la pista fins que va tornar a saludar-me en una cerveseria de la Gran Via de Barcelona. Va ser com una aparicició divina….

Malgrat ser una Scotch Ale, es tracta d’una cervesa belga produida per la John Martin. I com no podia ser d’altra manera, també tenim la copa pròpia, una preciós got amb forma de card escocès.

Presenta un color marró fosc, vermellós a contrallum amb reflexos daurats i brillants. L’escuma es cremosa i abundant de color beige. L’aroma és molt agradable, com a galetes i mantega amb alguns matissos torrats.

En boca el gust és intens, i una miqueta amarg en un primer glop, pero va guanyant dolçor a mida que deixem el líquid en boca assaborint cada una de les mol·lecules. L’alcohol és present però no es nota massa. De fet, amb el pas dels anys, han baixat la graduació en sis dècimes. Abans era potser més canyera.


ALTRES CERVESES DE LA MATEIXA BROUERIA JA COMENTADES:

   

 

Comentaris dels nostres seguidors

  1. Pingback: DOUGLAS CELTIC BROWN | Petits Grans Plaers

  2. Pingback: GORDON XMAS | Petits Grans Plaers

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *