COOPERS SPARKLING ALE

Tast fet el 24 gener 2013 per panxampla

Primera cervesa del tipus Sparkling Ale que tasto. Australiana i artesanal.
Com sparkling podem entendre escumós. Seria com un cava, per exemple. És tracta d’una cervesa amb una carbonatació extra producte de la doble fermentació que fa en ampolla. Això, a més a més fa que la cervesa es conservi més i millor, que tingui més gust i… -ara bé arguments per oferir al metge- és molt bona per l’organisme perquè produeix més vitamina B !!!
Fins i tot quan la servim, cauen troçets de llevat! què entre d’altres coses fa el líquid més tèrbol. Segons comenta el brouerista, el llevat li dona un gust afegit a nous i si no la posem, queda més neta, encara que el mateix fabricant recomana sacsejar l’ampolla rodant-la verticalment entre les mans per barrejar les restes de llevat amb la cervesa.
L’aspecte com he dit abans és tèrbol, amb un color ataronjat que fa goig mirar. S’aprecia també l’agulla fina de la carbonatació. El gust en boca és amargant amb notes àcides i deixa la sensació de sequetat, com després de pendre un té Earl Grey de bon matí.
Amb la baixa graduació de 5,8 i totes les característiques, fan que vulgui tornar a tastar-la. Si la trobo, doncs la vaig comprar a la vinateca de Santa Susanna i era la última en fora d’stock.

ALTRES CERVESES DE LA MATEIXA BROUERIA JA COMENTADES:

Sigues el primer en deixar un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *