Va de Peix

Tast fet el 31 juliol 2017 per panxampla

vapeix_bonitol

Nascut a partir d’una peixateria de prestigi del poble de Canet de Mar, Can Federal. Sempre amb el millor preu encara que amb preus a l’alça.

El restaurant tenia en el seu començament molt bones crítiques, doncs la recepta per triomfar era senzilla; plats de peix fresc i marisc de la peixateria. I com passa sempre en tots els negocis sense tradició, arriba el dia de les rebaixes, del retallem per aquí, retallem per allà, què el client es tonto i no s’adonarà.

Vaig anar a dinar un dia amb la meva senyora, prèvia reserva de taula. D’entrada ens van donar la pitjor taula, al costat del reservat de cambrers, però val a dir que gràcies a aquesta posició vaig veure coses sorprenents. Per exemple, a qui demanava refresc de cola, omplien un got de tub curt amb quatre glaçons, llimona i líquid d’ampolles de dos litres, alguna de les quals ja estava esbravada, com la que vaig demanar jo. Les aigues, Aquabona, que per un Doner-Kebab les acceptes, però una marisqueria… Les cerveses eren canyes de 20cl amb tres quartes parts d’escuma i molt malament tirada.

El pa… vam demanar pa amb tomàquet… i van portar quatre tires de dos centimetres d’amplada amb poc tomàquet i massa oli.

Dels plats només comentaré el segon, bonítol amb tomàquet. Què us imagineu? Servit en una caçoleta negra amb nanses perfumada a renta-vaixelles (molta gent va demanar el mateix plat i no donaven l’abast amb les caçoletes); un tall de bonítol de menys d’un cm de gruix, a sobre d’un llit enorme de salsa de tomàquet fregit. Ara bé, el tomàquet de pot, solís. I el peix fet en una planxa i posat calent. Estem bojos? Un restaurant que se les dona de peix fresc, de productes de proximitat… com pot fotre “tomate frito solís” !!!!

El postre, pudding de sobres de pa del que no donen en la ració, sense comentaris.

El servei pèsim. Lent, molt lent.

Molt hauran de canviar si no volen perdre més clients.

Comentaris dels nostres seguidors

  1. Marcela 31 agost 2017 at 21:25

    És molt cutre servir refrescos d’ ampolla de 2litres…
    Amb això ja tinc prou per no anar-hi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *