Trattopizza Piccoloso

Tast fet el 21 juliol 2012 per panxampla

Per segona vegada visitem aquesta ‘trattopizza’ de Canet de Mar. La primera va ser l’agost de l’any passat i vam sortir més que satisfets. Malauradament no ens recordàvem. I no per dolent, sino per bó; encara que aquest ó s’acabi reconvertint en un dolent entre comentes…
I es que tot està molt bó. El cuiner és una meravella. Tant els entrants, els primers, les pastes i les pizzes son exquisides. A tot això afegiré la tagliata, un entrecotte tallat al bies en fines capes. Tenen dues opcions, amb salsa de gorgonçola i bolets, o a la planza a les fines herbes i que va ser la meva el.lecció. Les pizzes son de massa prima i cruixent i molt grans i ben farcides. Com a entrants vàrem demanar una taula de formatges, de cinc especialitats italianes, que s’acompanyen de tres tipus de salsetes en una cullera d’aquelles plegades, reducció de mòdena, mel i salsa de fruits vermells.


A part de la carn, en vaig demanar una amanida ‘Divina’, que la presenten molt bé. Una base de pasta fina aixecada pel cantó, com si fos una corona d’ampolla, amb l’amanida a dins, a base de diversos tipus d’enciam i calamarcets, popets, sipieta, i pels voltants tota una sèrie de musclos. Per sobre i sostinguda per un gressini hi ha una tapa feta de massa de pa amb orenga i oli, com si fos la closca d’una cloïssa. La presentació molt bona.


I aqui arriba la crítica, doble critica. Primer per a la senyoreta que ens va agafar la comanda, i què suposo és la propietària…
“Crec que vostè és conscient de les quantitats que poseu als plats. Si demanem dos plats i després pizzes, potser haura de ser més responsable amb els clients i avisar de que hem demanant massa, com fan en altres establiments més senzills i més luxosos. Vostè sabia que estàvem demanant massa i no ens va dir res. Amb això l’únic que ha aconseguit es que la propera vegada només demanem una pizza directament. Què li costa avisar-nos? Tenia por de fer menys caixa?”
La segona crítica és per l’organització i tempus. No podeu portar els primers i just 8 minuts i escaig després els segons… Com voleu que mengem tant ràpid? A més a més, haven’t-hi una persona gran a taula que sempre mengen més poc a poc. Per a mi això es una falta greu. I no em digueu que el local estava a tope, perque vam ser els primers i potser en aquest intèrval van arrivar dos o tres taules més. Torno a la critica d’abans. Vostès en sabieu la quantitat que haviem de menjar… Doncs jo vaig haver de deixar l’amanida per poder menjar la carn calenta i tornar després a l’amanida de nou.
I ja posats, els plats bruts, els teniem amuntegats a la taula. Només els van agafar al final de tot.
El cafè bó, italià, tant en el gust com en la quantitat.
Si, tornarem, pero ara ja sabem en quines condicions.

Valoracions:
Pa: 10
Cafè: 9
Quantitat: 10
Qualitat: 9
Preu: 9
Atenció: 6
Nota >>>> 9

Comentaris dels nostres seguidors

  1. Pingback: BALTHAZAR | Petits Grans Plaers

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *