La Trattoria

Tast fet el 5 agost 2013 per panxampla

Molt original no és el nom d’aquest restaurant… Si què és clar i contundent. Entenem per trattoria, restaurant de tall italià on se serveixen pizzes principalment. I així és. A peu de la carretera, en una taula a la vorera i a un metre dels cotxes aparcats, una mica més avall de la plaça del Casino. A lo gavatxo.

Clar, a Ax-les-Thermes ha de ser així. Tenen vàries fòrmules (o menús) de diferents preus. Vam agafar la segona més econòmica; una amanida verda, en el sentit estricte de la paraula, perque tot el contingut era d’aquest color -enciam i pebrot- a part de la omnipresent salsa gala per amanides, i un petitó troç de pebrot vermell per donar un toc de color; i una pizza què segons ells es més petita de la pizza original.

Doncs com serà la de la carta. Les que van portar sortien del límit del plat. Tots dos van escollir la Ariégeose, la regió on es trova el poble. Duia dos formatges, un dels quals, el de la regió del mateix nom, i pernil dolç pero molt salar. Amb el menu no entrava la beguda però si dues copes de vi de la regió.

I com apart sempre hi posen la jarra d’aigua gratis, doncs apa, ja està. De postre vam poder triar cafè o postre. I el cafè estava molt aigualit….

Sigues el primer en deixar un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *