La Piazzenza

Tast fet el 4 setembre 2013 per panxampla

La Piazzenza és un petit restaurant de barri situat a l’avinguda Gaudí de Barcelona. En els seus inicis era un dels referents de la zona. Una pizza ‘piazzenza’ era sinònim de qualitat. Ara les coses han canviat i n’hi han de millors restaurants.

I sabent-ho perquè vaig anar-hi? Doncs era un dinar familiar i només voliem menjar un menu ràpid. De tots els que hi havien, aquest ens va agradar més. Tampoc no hi havia gaire gent i s’estava be. Mentres esperàvem un comensal, vàrem demanar unes braves, que no estaven malament. Encara que tampoc eren la bomba. De primer vaig demanar un salmorejo que va venir molt aigualit i que van intentar compensar amb encenalls de pernil.

De segon un braó. Era tant petit que semblava de perdiu. I només era la meitat, tallat en vertical l’os. Acompanyat de patates fregides i boletets cremadets.

La meva dona va menjar salmorejo i maires a l’andalusa, que van portar sense obrir.

Per postres un pudding d’atmella i un gelat. Les condicions del menu eren una mica estrictes. D’acord que no es pot canviar postre per cafè. Però la beguda només era aigua o vi. Tota altra opció era pagar a part. Per tant, a més de la cervesa, vaig haver de demanar la copa de vi que entrava en el menu i que no vaig beure. Ja què l’havia de pagar…

Sigues el primer en deixar un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *