La B

Tast fet el 12 octubre 2012 per panxampla

Un local petit, agradable, acollidor, amb bona música amb el volum correcte per sentir-la sense agobiar-s’hi.
És un mini restaurant de pasta i pizzes al carrer de la Mare de Déu de Montserrat a tocar del passeig de Maragall. En els baixos d’una antiga casa de dues plantes, és ample a l’entrada on està la barra del bar i unes poques taules per fer un aperitiu i més endins s’estreta per la zona de la cuina i forn de llenya fins per tornar-se a eixamplar-se al fons o també hi ha un petit pati on segurament a l’estiu s’està d’allò més bé.
Per menjar, amanides, pasta (fresca) i pizzes. Poca varietat però, les pizzes son totalment costumizables, es poden ‘tunejar al gust’. Partint de dos tipus de base, amb massa normal amb orenga i alfàbrega o amb massa amb all, i totes dues ja amb el tomàquet i la mozzarella, podem anar afegim ingredients al nostre gust a trïar de tres llistats de vegetals, formatges i carns.
Pels mandrosos podeu demanar una de les sis que ja han creat els nois de la pizzeria, algunes amb nom de jazzistes com ara Miles Davis o John Coltrane.
Nosaltres vam demanar una feta, “La B”, i una per tunejar, a la que vaig posar tomàquet sec, rúcula, formatge brie i un toc de beconi per donar una mica de gust fumat. I estava molt ben feta.
Val a dir que com la cuina es petitona, en moments de màxima afluència és possible una espera llarga per poder gaudir dels plats, sobre tot si tots son pizza, com ens va passar a nosaltres, que en total erem vuit.
El servei molt agradable. El noi que ens va atendre potser és nord-americà, per l’accent. I a la cuina en algun moment parlaven en anglès.
Un punt a afegir: Disponibilitat de cerveses artesanes com la Bleder, l’Art, la del Montseny i la Zulogaarden.

Sigues el primer en deixar un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *