Caminetto

Tast fet el 5 juliol 2013 per panxampla

Excel·lent. És un restaurant sicilià al centre de Mataró. En una finca modernista, disposa a més de les taules interiors, d’un jardí on els sopars d’estiu són espectaculars. Tot i gaudint de la fresca en un ambient acollidor.

Potser els mosquits que volen baix son el punt negatiu, però és una cosa habitual en qualsevol terrassa en aquesta època. Val a dir que al mateix jardí hi han diferents zones, en funció de la quantitat de comensals, essent possible agafar una taula per a quatre sota un reservat de fulles.En aquesta ocasió, segona visita que fem, ens va tocar la primera taula des de la zona de cuina i forn de llenya, encara que era la millor per posar el cotxet del nen. Res a dir. Per cert, accés nul per discapacitats. Per fer boca vam demanar uns xoricets ibèrics al forn que estàven d’allò més bo. La quantitat molt correcta. Pels segons dues pizzes. N’hi han 41 per escollir.

Jo vaig fer-me amb una Diavola, malgrat les advertències del cambrer de que picava i tal. Després no picava tant com jo haguès volgut. Li vaig canviar un ingredient, olives per bacon i va quedar genial. La meva dona en va demanar una Valtellina, amb carpaccio de vedella, emmental i parmesà a més de la mozzarella i tomàquet.

Molt bona també. Per regar ens vam homenatjar amb una sangria de Lambrusco, com la primera vegada, precisament tamble per la mateixa època. Són dies de cel·lebracions.!!!

Sigues el primer en deixar un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *