La Bella Napoli

Tast fet el 25 gener 2013 per panxampla

La Bella Napoli, renombrat restaurant napolità de Barcelona. Al carrer Margarit en el barcelonés barri del Poble Sec i molt a prop de l’avinguda del Paral·lel.

L’amo és originari d’aquella ciutat de la Campània i entre ell i els cambrers se sent parlar en -suposo- napolità. Jo no conec els diferents accents o varietats d’italià, però aquell tenia entonacions especials. Bé, el local està dividit en dos menjadors, un una mica més gran de l’altre. Nosaltres vàrem estar en el que dona al darrera, de totxo vist i amb quadres de motius cinèfils a les parets.

Com tot restaurant italià, la carta compta amb amanides, antipasti, pizzes, i, pastes, a més de peixos, carns i les especialitats de Nàpols.
Vam començar amb una Frittura Napoletana (imatge de capcelera) per compartir i després dues pizzes, una Peppino de Filippo, amb alfàbrega, tomàquet cherri, parmesà i pernil de parma;

i la pizza Sofia Loren, amb rúcula, pernil de parma, i formatge parmesà.

Molt similars ambdues. Per beure jo en vaig demanar una cervesa artesanal italiana que no havia sentit mai, l’Amarcord Gradisca. Gradisca és precisament un dels personatges de la pel.lícula Amarcord de Fellini, què d’alguna manera tanca el cercle del local.

A destacar el cafè. Boníssim i més llarg que el clàssic expresso italià.

Els preus correctes. Les pizzes 11 i 12 euros, la fritada 15, la cervesa 3,5 i l’aigua 2,85. 1,5 el cafè.

 

.

Comentaris dels nostres seguidors

  1. Pingback: GRADISCA | Petits Grans Plaers

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *