Sise
Tast fet el 8 novembre 2013 per panxampla
El restaurant Sise està al carrer de Muntaner amb xamflà amb Diputació. Podria dir que és d’aquells nous locals que intenten un ambient modern i de disseny pero què sempre acaben fallant en algun concepte i en aquest cas va ser la porta de vidre d’entrada que no tancava bé i cada cop que algun entrava o sortia quedava oberta. El vàrem visitar gràcies a un cupó.
El menu era quasi tancat per aquest cupó. A triar quatre primers i dos segons. Begudes a part. D’entrada em sorprén l’enunciat d’un dels plats, ‘Ous remenats de gírgoles sobre carpaccio de tomàquet’. (Per cert, seria d’agraïr posar primer el nostre idioma). Aviam, les gírgoles tenen ous?
Jo vaig demanar aquest plat per poder comprovar-ho. Avui en dia en un món tant globalitzat no seria cap sorpresa. Però, com veieu a la foto, no es el cas.
El carpaccio de tomàquet no deixa de ser rodanxa de tomàquet. No entenc l’ús de tants termes cools.
La companya va optar per un risotto de carbassó que potser va ser el millor plat de la nit.
Després dels primers ens van portar l’aperitiu de benvinguda!!! Se n’havien oblidat… Un mini calçot sobre una llesqueta de pa torrat i salsa de romesco. (foto de capçelera)
Pels segons, un lluç amb verduretes massa fet i un entrecot amb patatones que no tenia res a envejar a la sola de sabata que es menjava en Charlot a la Quimera de l’Or.
Sigues el primer en deixar un comentari