Ca l’Esparter

Tast fet el 29 setembre 2013 per panxampla

A l’arrivar a taula ja ens trobem dues grans amanides amb pernil salat, ampolles de vi, gasosa i aigua. Així comencen els àpats a Ca l’Esparter d’Hostalric. Un restaurant cassolà de dos nivells a l’interior de la muralla del poble, i una part amb terrassa a l’exterior. Decoració medieval en la sala inferior i de tota la vida en la superior.

Si sou dels sensibles, no feu cap ullada a la cuina… Amb la possibilitat de triar entre dos menus amb preus tancats. L’amanida ja en forma part com un entrant. Després, un primer i un segon, postres, begudes i cafè per només 22 euros. L’altre menu és de 15 però sense el segon plat. I com les amanides, els plats son molt complets, s’ha d’anar amb gana. El pa és una barra sencera tallada en rodanxes. Com a primer plat vaig demanar uns fesols amb butifarra i canslada. Van portar-me una gran safata i vaig quedar plenament satisfet. La dona va optar per les fabes a la catalana, que també duien un gran troç de cansalada. (les fotos d’aquest primer s’han perdut)

De segon una vedella amb bolets. La vedella un pel poc feta. Aquest plat em va sorprendre per la ració. Una mica justa en relació al primer plat. Ella va menjar uns peus de porc a la cassola (foto inicial). Pels postres, tarta gelada i carquinyolis amb garnatxa. Com a nota negativa, si algun plat el demana més d’un de la taula en porten una safata per a compartir. Va bé pel restaurant perque no ha s’anar emplatant menjars, guanya temps i plats. Però pels comensals és incòmode. No se sap mai quanta ració agafar o si deixem una mica per repetir amb el risc que l’altra se la foti.

Veieu quelcom extrany? (no val dir que està escrit en un alte idioma)

Sigues el primer en deixar un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *