Brasserie Ca la Nuri
Tast fet el 21 febrer 2014 per panxampla
Un divendres a la nit. Anem a sopar a un restaurant al què ja teniem en llista. Està a Callela, en la part vella del poble. Gran local, amb moltes taules parades i només una ocupada per la propietària i unes amigues. Vàrem tenir l’impressió que van avisar per telèfon el cuiner i la cambrera. Estem a la Brasserie de Ca la Nuri. Per cert, us heu fixat que a molts pobles del país hi ha un Ca la Nuri (sigui restaurant o fleca o bar)?
Unes olivetes mentres llegiem la carta i un bon vinet blanc. De primers vem demanar un carpaccio de ceps molt gustós, què és la foto d’inici del post, i un assortiment de croquetes d’ibèrics, bacallà i roquefort.
Pels segons, tots dos vàrem optar pel turbot a la planxa amb verduretes. El van servir en filets i sense espines. A fe de Déu que estava força bó. Ens va agradar molt.
Pels postres un gelat de menta blanca amb xocolata fondant i una poma caramelitzada amb un parell de boletes de gelat de vainilla.
N’esperàvem més d’aquest lloc, vam sortir una mica decebuts.
Sigues el primer en deixar un comentari