Bellavista

Tast fet el 19 agost 2013 per panxampla

Potser quan van donar nom al restaurant no estava urbanitzada la zona, doncs la Bellavista està truncada per un ample carrer de dos sentits de circulació i aparcament en batèria en ambdues voreres, fet que complica la visió directa de la platja i de la badia del Port de la Selva.


On vam dinar nosaltres era una mena d’extensió acristalada del local original, a l’altra banda del carrer tirant amunt, per guanyar lloc i taules. Aquesta extensió també te la seva pròpia barra. Per anar al servei hem de sortir i creuar el carrer.

En fi, anem a la teca.No estic del tot segur, però diria que era l’únic restaurant que oferia paella dins del menú i sense suplement. Per tant heu deduït que la paella va caure. I encara que només erem dos i el nen (però que no compta), la quantitat d’arrós era compatible amb quatre persones, doncs vam repetir dues o tres vegades cadascú. Paella correcta amb molt calamar, musclos, gambes i un parell d’escamerlans. El gust molt bo.

De primer també tots dos el mateix, uns calamars a la planxa que estàven molt bons. A més vam demanar una amanida verda per compartir, ja que els calamars no en duien d’acompanyament i ens venia de gust alguna cosa fresqueta. Per postres uns geladets i per beure, vi i gasosa.

Sigues el primer en deixar un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *