Balthazar
Tast fet el 21 desembre 2013 per panxampla
El Balthazar és, un dels restaurants del grup Andilana, Al carrer de rosselló, molt a tocar d’Aribau. Decoració fosca i poca llum. Mentre esperàvem els altres convidats, vàrem demanar unes braves, què com podeu observar son ben originals, pel que fa a la presentació. Sis rodanxes punxades en un palet i dos gotets d’all i oli i de tomàquet. Realment curiós.
Pels primers, un carpaccio de vedella molt complert amb canonges i palets de pa salats.
Jo en vaig demanar uns ous trencats que em van servir directament en una paella petitona. Un dels pocs lloc on porten els ous sencers a sobre les patates, deixant al client la decissió de trancar-los o no.
De segons un bacallà del que malauradament no tinc imatge i una tagliata amb rúcula i una bossa de xurreria de patates fregides. Vaig demanar-la tot recordant la del Picolosso i vaig fracassar. Els trossos massa gruixuts i alguns d’ells poc fets. La rúcula de baixa qualitat, menystenia la globalitat del plat.
I pels postres uns borratxos de rom amb gelat de xocolata i per una altra banda, un gelat de vainilla presentat en una paelleta.
Sigues el primer en deixar un comentari