Al-Medina
Tast fet el 14 gener 2012 per panxampla
“Pastela de pollastre”
Entrar en aquest restaurant, és arrivar a un lloc plé de color que enlluerna amb la seva decoració ètnica, plena d’elements que recorden el Marroc. Les parets pintades amb colors càlids, els quadres amb contrastos cromàtics i formes geomètriques. El mobiliari, la font que raja aigua al mig del local, la música, l’olor a especies… Tot l’espai amb el més mínim detall que convida a relaxar-te menstres gaudeixes de l’àpat o d’un té marroquí en acabar de dinar.
La oferta gastronòmica no és molt més diferent que qualsevol restaurant àrab, però, si s’aprecien variacions, pròpies del nord de l’Àfrica. Hummus, tajines, cuscús o els pastissets a un euro de postre.
“Amanida Marroquina”
Nosaltres vam demanar una amanida marroquina, i dues pastelas, una d’au i una altra de peix. La segona tenia pinta de pizza quadrada, de massa molt prima. La veritat es que no ens va fer el pes. Però, la pastela d’au estava exquisida. Una mena de pastis de mil fulles, farcit amb pollastre tallat molt petit, com a tires, amb ceba i per fora la massa coberta amb sucre glaç i canyella. Una barreja de sabors inolvidable.
“Pastela de Marisc”
Si aneu a Sevilla, reserveu en aquest local. Sortireu satisfets.
Pingback: Pastela de pollastre | Petits Grans Plaers