BierCab

Tast fet el 3 maig 2014 per panxampla

Us pot semblar mentida que fins avui no hagi anat al BierCab. Però la veritat es que sí havia anat. El problema és que no vaig poder entrar. Sempre ple de gent. Avui ha estat diferent. Quasi tot el local per a nosaltres. Hem anat tres “rodríguez”.

Per començar, comparto l’enllaç. Si hi aneu i porteu smartphones, podeu obrir el seu web perque podreu saber en tot moment quins barrils tenen punxats, sense haver d’apropar-vos a la barra. A més ajuda una wifi gratuïta. A la barra hi han 30 tiradors, què faà que triar una cervesa sigui difícil. Jo vaig començar per una IPA Rebel de 7,4º molt equilibrada i aromàtica. I vaig acabar amb la To Øl Goliat, una Imperial Stout envellida en barrica de roure, de 10,2º que realment em van semblar que no hi eren.

Potser degut a les patates braves, patates amb mojo verd i assortiment de salsitxes amb salses més fortes que no pas l’alcohol de la beguda.

Us recomano una visita JA.

 

Com a informació addicional, la mida de la pinta que serveixen, és l’americana, de 470 ml. No penseu que s’han equivocat ni que us prenen el pel tot pensant-hi que falta líquid perquè la pinta anglesa son 568.

 

 

 

 

Sigues el primer en deixar un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *