Mas Pastissers

Tast fet el 1 febrer 2013 per panxampla

Ningú no pensaria que a dins d’aquesta pastisseria s’amaga un restaurant de qualitat si no és per la pisarra que hi ha a peu de carrer. Mas Pastissers ofereix un menú diari de dilluns a divendres de gran qualitat a bon preu.


Poques taules a la vista però al darrera hi ha una altra zona per dinar. Decoració minimalista i moderna amb els colors negre i blanc i el vermell per trencar-hi la dominància.Érem dos i de primer vam demanar les “llentíes pardines guisadetes amb els seus entrebancs d’ibèrics”. Delicioses i servides en un plat molt fondo. Gran quantitat de tall, bàsicament cansalada i pernil. El guisat malgrat tot no era gens greixós. Amb un plat d’aquestes característiques ja quedem quasi satisfets.

Pel segons, una “crèpe vegetariana d’espinacs i formatge de cabra, nous i panses, tot gratinat amb una beixamel de pebrots del piquillo”. Em ban assegurar que estaba força bona. No puc donar la meva opinió per l’alergia que tinc a un dels ingredients.

Jo vaig demanar un “marmitako de tonyina”. També servit en un plat de les característiques del guisat de llentíes. Molts trossos de tonyina i no tanta patata, ceba i tomàquet. La salsa boneta.

Pels postres un cafè i un tall de tarta “frisson”, amb xocolata, llima i maduixots.

En definitiva un bon lloc per fer un àpat en dia feiner.

Sigues el primer en deixar un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *