Ikea

Tast fet el 7 setembre 2012 per panxampla

Mai no m’havia imaginat, ni en somnis, ni tan sols en malsons, que soparia en aquesta botiga.


I vés per on… I com que no havia pensat mai no tenia cap expectativa. Només alguna referència de la meva germana que sembla visqui allà. Tinc un amic que va sovint arrossegat per la seva dona, es clar, però no sé si hi mengen també.
Es tracta d’un autoservei, on per ordre agafem la safata, els coberts, el pa, la beguda, les postres i el primer i/o segon plat. Després passem per caixa i a la taula. Per agilitzar i treure’ns un pes han posat uns carretons on podem portar dues safates i així també ens deixen les mans lliures per comparar productes.
Per ordre, el pa estava sec i només en quedava un a la panera. Faltaven més de 40 minuts per tancar i es preveia una afluència important doncs es tractava d’un divendres. A les begudes tambéhi ha falta de previsions. De cerveses només San Miguel. On són les sueques?, ni que sigui la ‘ikeaöl’ o qualsevol altra svensk öl! Amb l’ABRO ja haguès estat feliç. De cocacoles poca cosa en quedava, i d’aigua petita cap. Sembla que els reponedors només treballes al bassar… Per plat principal vàrem agafar les 10 mandonguilles amb puré de patata i melmelada de nabius. De postre una mousse d’ametlles.

Abans d’arrivar a caixa hi ha uns bols amb monodosi de ketchup i maionesa. No posa preu, pero no caigueu en la temptació perque després els cobren.
Penso que 35 euros, 17 i mig per persona és caríssim per la qualitat i quantitat, i a més tractant-se d’un bassar suposadament low-cost.
És millor sortir de la botiga i anar a la planta baixa i menjar un gosset calent, un hotdog, per mig euro on podeu posar-vos el tomàquet o la mostassa gratis i repetir de beguda tantes vegades com volgueu.

Comentaris dels nostres seguidors

  1. Pingback: Ikea hot dog | Petits Grans Plaers

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *