Ribs

Tast fet el 11 octubre 2012 per panxampla

Hem tornat a aquest local de Diagonal Mar, però, aquest cop a sopar. I ens vam endur una sorpresa molt agradable doncs hi havia música en directe. Dos solistes amb guitarres cantant èxits del country. Dos homes catalans de Granollers, vaig entendre, encara que parlant i cantant en anglès per no desentonar amb el que feien i amb el restaurant.

També aquest cop vam obviar el menú per demanar de carta directament. Val a dir que és molt difícil decidir, doncs n’hi ha molt per trïar. Finalment vam optar per unes ‘Crunshed Potato’ o patates cruixents, que son similar a les angleses Jack Potatoes però amb menys farcit, de xili amb carn i ceba cruixent asades en una paella que també duen a taula, i cobertes amb crema agra. Porten dues unitats. Per després vam demanar un ‘Country Combo’ amb costelles barbacoa, Aletes de pollastre barbacoa, panotxa, patates texanes (vindrien a ser les patates deluxe de McDonalds), una mini amanida a trïar i un combo de pa, que són cinc panets individuals de espinacs, olives, cereals, sèsam i normal. A més dues cassoletes de salsa barbacoa. Això surt per 17 euros per persona. I la veritat es que deixa plenament satisfet. Per postres vam tastar els rotllets de compota de poma i formatge mascarpone, amb un toc de toffee i canyella. Per beure una cervesa i un refresc. Per cert, demanant refresc (de màquina), es pot repetir sense cost tantes vegades com es vulgui.
Si no ho haviem comentat anteriorment, hi ha una targeta de fidelització amb la qual, cada visita s’acumula un 4% de la consumició, de tal manera que a partir del sis euros, ja es poden descomptar del compte a les properes visites.

Cròniques prèvies

Comentaris dels nostres seguidors

  1. Pingback: Ribs (Barcelona) « Com a fora de casa, enlloc

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *