La Torrada
Tast fet el 19 octubre 2012 per panxampla
Parlem avui d’un restaurant fet pels treballadors d’un poligon industrial, a Sant Andreu de la Barca.
La Torrada és una nau industrial caracteritzada de masia a l’interior amb les seves arcades de pedra i fins i tot una gran porta de fusta i ferro forjat. Tal qual.
Impressiona només entrar una exposició dels plats que es poden trïar en els menús, i d’aquesta manera ja tenim una idea del que menjarem. N’hi han dos a 11 i 15 euros respectivament i molt ben compensats. Nosaltres erem tres i tots optem pel menú barat. Dues fideuàs i uns cigrons amb bacallà en una proporció de 95-5 %. La fideuà molt complerta. De segons dues hamburgueses de vedella, què per cert molt bones, amb quatre centímetres de gruix i ben fetes. Acompanyades de patates fregides que potser eren del primer torn i algergínia a la graella. L’altra segon eren peus de porc amb bolets, banyat tot en salsa a l’oporto. Pels postres, fruita del temps, que era un tall de meló; un con de vainilla; i una mousse de llimona que segons l’interessat, no tenia cap gust a llimona.
Resumint, puc dir que es tracta del típic restaurant de polígon, que serveix molta quantitat però amb escàs gust. Ni la sal el millora.
Sigues el primer en deixar un comentari