La Cervesera Artesana

Tast fet el 17 febrer 2012 per panxampla

Un local en el barri de Gràcia, al carrer Sant Agustí i a prop de Còrsega. Vàrem anar aprofitant una oferta d’una de les webs de moda que ofereixen cupons descompte en qualsevol cosa. La oferta era una foundée amb una pinta de cervesa.  El local es ampli, fa forma d’U i a més de servir cerveses, també les fan amb l’etiqueta IBERIAN.

Haig de dir que l’opció de la foundee no és a la carta de plats, la qual cosa em fa pensar que era un pack especial per aprofitar la tirada de les ofertes de Groupon. Per a mi era la primera vegada que menjava això i… no em va agrada gaire. Per a mi era més important la possibilitat de tastar una altra cervesa artesana. Vaig trïar la Imperial Stout, un pel més gustosa que la mítica Guinness. La meva dona va tastar la torrada, una IPA amb truc, doncs no és la clàssica India Pale Ale, sino la Iberian Pale Ale. Segons el dia, i la producció es poden consumir unes o d’altres. Honey Ale, Boletus, Maca. Alt i Espècies son les altres varietats. Al mateix local es poden visitar les instal.lacions de producció.
A part en fan cursets de maridatge i cates de cervesa. També en tenen promocions anomenades “Lupulus” i com a curiositat,  a petició dels visitants del seu Facebook, en faran una varietat nova de bitxo que es podrà tastar a partir de l’1 de setembre.

Sigues el primer en deixar un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *