Hostal La Bona Sort

Tast fet el 8 setembre 2012 per panxampla

En el barri del Born, sector Santa Caterina i al carrer de Carders, un carrer peatonal de petit comerç, tot i que ara està gairebé pres per magrebins, àrabs i pakis i on al segle XIX eren les cavallerisses reals i durant el passat, un punt de trobada dels joves del barri per anar a ballar dissabtes.

Fins i tot els meus sogres es van conèixer aleshores.
Ara s’ha transformat en una barreja de bar de tapes i restaurant. L’interior és molt ampli i al final podem veure un arc de pedra impressionant.
Carns a la brasa, amanides, ibèrics, peix, i mes podem trobar en aquest lloc per pendre una cervesa tranquil-lament.


Nosaltres hem anat amb la família per a una celebració i això hem demanat:
Patates braves,que no valen gran cosa, xipirons a la malaguenya (arrebossats), pernil ibèric, croquetes de pernil (4 per ració), botifarrons de ceba (dos per ració) una sípia amb amanida i tres ous estrellats amb xoricet. Bé, això de xoricet queda bé només pel nom del plat, perquè els trossos són tant petits que quasi no es veuen ni es troben. A part dues racions de pa amb tomàquet que crec que és el pitjor pa amb tomàquet que he tastat mai en un restaurant, una aigua amb gas, una clar i quatre volldamm més tres cafès. Tot pet 78 euros. Un molt bon preu doncs hem sortit satisfets i una mica tips.

Sigues el primer en deixar un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *