Eth Cerer
Tast fet el 21 setembre 2013 per panxampla
Teniem el desig de menjar una olla aranesa i la meva dona sabia d’un lloc que en feien de bones a Unha. Vem trobar el lloc pero era tancat. I dels oberts vem entrar en Eth Cerer, una vinacoteca reconvertida en restaurants pels matins i bar de copes per les nits.
D’entrada ens van convidar a una copeta de vermut fet per ells i unes olivetes. El vermut negre estava bo i vaig tenir la temptació d’endur-me una ampolla, però el preu excesiu d’11 euros va anul·lar el desig.
Com deia, vam menjar una olla aranesa i pels segons una llonganisa amb patates i un magret d’ànec (foto d’entrada).
Pels postres uns gelats. En el meu que era de cassís, el cambrer quasi em buida una ampolla de Moskovskaya! Les racions complertes i tot molt bo. Ens van convidar al segon cafè. Com a punt anecdòtic, el cambrer. Primer per l’accent mig francès mig alemany, i que de vegades costava d’entendre el seu castellà què no català. I de tant en tant es difressava. El vaig veure amb una perruca rossa, una verda i unes ulleres de vidres foscos amb leds de colors. Tot un espectacle.
Sigues el primer en deixar un comentari