Dan Burger

Tast fet el 2 setembre 2012 per panxampla

Dan Burger és un bar tipus frankfurt. Un mestisatge entre el frankfurt de tota la vida i el shawarma. En podria dir més, i jugar amb el nom, però de danès no té res. Potser fa uns anys sí perque a dins encara queda la publicitat de la Tuborg, -una de les millors cerveses daneses i per a mi, millor que la Calsberg- i un parell de pòsters de noies nòrdiques amb poca roba, pòsters que encaixen millor en un taller mecànic que en un restaurant. Preguntant al cambrer, només serveixen Estrella, VollDamm i Heineken. És fàcil conèixer la meva tria. Bé, destacar qué el mestissatge del que parlava abans es basa en fer, per exemple, entrepans de shawarma, boníssim, o bé döner en pa de pita de tonyina. També podem demanar-hi les patates braves. Jo ja les he demanat i aconsello que no ho feu. Són simplement patates congelades i fregides sense descongelar en oli bullint, i per tant surten cremant per fora i crues per dins. A més la salsa de brava no té res i heu de demanar un afegit picant, una salsa extra. Estalvieu-vos-les.
Estan al carrer d’Esglèsia de Calella, molt a prop del local de la penya del Barça i del que ben aviat en parlaré.

Comentaris dels nostres seguidors

  1. Abel 28 desembre 2014 at 21:59

    Es l´únic lloc que conec que fan shawarma de porc, a mes el rotllo de carn el fan ells, ho fan amb llom de porc adobat un sobre altre fins completar el rotllo de carn tipus shawarma, per mi es el millor shawarma que he tastat mai ja que te molt sabor i qualitat, son molt nets i saps de la qualitat del seu producte. Aquest per mi es el producte estrella, a mes penso que es deuria d´extendre la idea per originalitat i qualitat ja que saps el que menges no com altres llocs de shawarma.
    Per la resta tenen el que un bar de frankfurts tenen, hamburgueses, saltxitxes tot molt ben fet bon servei i be de preu. Ho recomano 100% si aneu a Calella de la costa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *