Cordoba Restaurant
Tast fet el 5 juliol 2012 per panxampla
Pel nom, podria tractar-se d’un restaurant andalusí, d’una “freiduria de pescaíto” o fins i tot d’un tablao-restaurant, per l’aspecte de la façana…
Però no és així. És un ‘paki’. Un pakistanès al ben mig de Sant Adrià. Home, és una mica cutre d’aspecte i decoració. Es nota que han aprofitat la sala d’algun altre restaurant que hi havia abans al local, sense tocar la decoració. Les parets són de fusta tipus cabanya alpina i la cuina sembla que la tenen al pis inferior. Al nivell general hi ha una mena de planxa on prepraren el plats més calents.
Bé, la qüestió es que no està pas malament. Un menú per menys de 7 euros (beguda apart, 1,2) amb primer, segon i postre o cafè, en els temps que estem, està força bé.
De primer porten unes croquetes amb una amanideta, de segon a triar entre dos plats i pa o arrós. El pa es com una base de pizza (pel tamany) i l’arrós és una safata bastant gran.
A destacar el postre d’arrós amb llet. Amb picada de festuc i avellana i un cert regust a llet condensada.
El servei molt bó, i les notícies en urdú per TV Satel.lit, interessantíssimes.
Sigues el primer en deixar un comentari