Bar Jordi

Tast fet el 24 desembre 2012 per panxampla

Aquest bar restaurant està al passeig de Maragall de Barcelona, entre el carrer Prat d’En Roquer i el de Ramon Albó. A més fa de capcelera de l’avinguda de Montserrat.

Es tracta d’un indret ‘de tota la vida’, un local gran i amb dos pisos, la plata baixa fa de bar amb un gran barra i unes quantes taules i la segona s’utilitza com a menjador.
Amb dos preus de menú, pels feiners i els dissabtes i festius, els plats son cassolans, com fets a la cuina de casa i molt ben preparats i servits. També haig de donar punts de satisfacció al cambrer que ens va atendre, molt amable, molt educat i amb sentit de l’humor.

Erem dos i vam demanar de primers una ensaladilla russa i uns ‘callos a la madrilenya’.  És curiós, però podria dir que això és la única cosa relacionada amb la capital del país veí que m’agrada… (foto de portada). Aquests en especial no estàven gaire forts ni de gust ni de picor. El tall també molt fi i tendre. Gens greixòs en general.

Pels segons un bistec a la planxa molt tendre i amb una bona guarnició de patates fregides i pebrots per una banda; i una galta guissada per l’altra. Aqui va fallar una mica, doncs encara que la galta era força gran i amb molta xixa i realment gustosa, no va acabar de convencer-me.  Tota la carn estava en un dels costats, com si s’haguès buidat expressament la part contraria. Home, això pot ser de gran ajuda per molta gent, menys feina a l’hora de rosegar l’os. Però trobo què és perd la gràcia.

Pels postres vam demanar dos d’arrós amb llet. Molt ben fet i en el put just de dolçor. I uns cafès per acabar.

10,50 euros per persona.

Ni tenen web ni fb. No el puc enllaçar.

 

Sigues el primer en deixar un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *