A320

Tast fet el 21 juny 2013 per panxampla

A320, és un restaurant amb nom d’airbus, que forma part de l’hotel Vueling, a la Granvia de Barcelona. Jo suposo que l’hotel també és de baix cost, com la companyia aèria. La zona que fa de restaurant està condicionada (o han intentat que sigui) com l’interior d’un avió.

Home, la decoració és també de baix cost. En un lateral han posat finestretes amb uns papers imitant el cel del migdia amb núvols ben blancs.

No dic que sigui hortera, però com que vam anar a sopar, no pegaven gaire. Podien haver tancat les finestres i punt.

Al fons del local han pintat el que seria la cabina de pilotatge, i on tots els clients es fan la típica foto. La cuina, com si fos una cuina d’autor és visible mitjançant una gran finestra. Podem veure el cuiner com crema les hamburgueses! I les cambreres disten molt de semblar-se a les hostesses de vol. Les cadires son grans butaques d’imitació de pell, de color groc.

Respecte el menjar, vàrem demanar un plat d’ibèrics que desitjàven ser-ho més que eren, però estaven bonets, acompanyats del que a la carta deien era pa amb tomàquet.

I pel plat principal dues hamburgueses amb el pa ben cremadet. La que hi poso al comenáment és una ‘Lyon’, de pollastre amb guacamole, fortmatge emmental,xampinyons, salsa de tomàquet i patates deluxe. Poso en cursiva amb intenció. Mireu les fotos, si us plau. L’altra hamburguesa, anoimenada ‘Marrakech’, de xai amb salsa de iogurt, fideus fregits d’arrós, salsa de tomàquet i… patates deluxe!

 Res de postres. No vam tenir collons de seguir.

Sigues el primer en deixar un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *