Encén la Flama

Tast fet el 3 octubre 2012 per panxampla

Des de territorial de Vic en plauria convidar-vos en l’acte que realitzarem el proper dia 11/10/2012, ENCÈN LA FLAMA consisteix en l’encesa de 7.000 espelmes en forma d’estelada que es realitzarà a la plaça major de Vic.

Acompanyant el muntatge, s’hi realitzarà, entre d’altres, diferents interpretacions musicals amb corals, recitals de poesia, etc.. per més informació podeu consultar el bloq que s’ha creat  http://encenemlaflama.blogspot.com/2012/07/encenem-la-flama.html , també ens acompanyaran diferents mostres de cultura popular, geganters, esbarts dansaires, falcons, Us demanaríem que en féssiu la màxima difusió possible, i en cas que volguéssiu col·laborar més activament en aquest acte us agrairíem que enviéssiu un email a vic@assemblea.cat, a fi de poder saber el vostre nom la vostra disponibilitat horària.

De 3 a 5 de la tarda
De 5 a 8 del vespre
De 8 del vespre a 12 de la nit
De 3 de la tarda a 12 de la nit
De 5 de la tarda a 12 de la nit

  En l’acte s’ha confirmat l’assistència de la presidenta de l’Assemblea, Carme Forcadell, i el president de l’Associació de Municipis per la Independència, Josep Mª Vila d’Abadal,  on realitzaran uns breus parlaments. Espero que aquesta breu explicació hagi despertat el vostre interès i ens podem trobar el proper dia 11/10/2012 a la plaça major de Vic.

Sigues el primer en deixar un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *