Fem caramels?

Tast fet el 17 agost 2012 per panxampla

Després de la visita que vam fer a Sucette Chaude he pensat en fer caramels jo mateix. Deixo la recepta, traduïda directament del francès.

Caramels per a 100 persones
1 quilo de sucre
300 g de xarop de glucosa
400 g d’aigua
unes gotes de colorant per a aliments
10 envrion g de fruita gust (la quantitat depèn del tipus d’aromatitzants utilitzats)
Temps de preparació: 5 minuts
Temps de cocció: 25 minuts
Espera: 0 min
Temps total: 30 minuts

En una cassola, posar l’aigua i el sucre, i remenar constantment fins que bulli.
Afegir el xarop de glucos i l’aroma quan el sucre es fongui i portar-lo ràpidament a ebullició a uns 145ºC, i afegir el colorant alimentari i portar-lo a 158ºC.
S’aboca la barreja en motlles amb formes (de cor, d’estels, rodons, etc), engreixats o bé de silicona.
Posem els pals de piruleta mentres sigui calenta i deixem cristalitzar i refredar. Després els guardem en una capsa lluny de la humitat.
Si no tenim motllos podem abocar el caramel directament al marbre, previament engreixat, formant rodones i hi posarem el bastonet.

Comentaris dels nostres seguidors

  1. Rita 16 gener 2017 at 7:07

    Que ho fagis per nomes una persona esque va millor

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *