O’HARA’S IRISH STOUT

Tast fet el 18 desembre 2013 per panxampla

Les Irish Stouts destaquen per ser stouts de caràcter sec, dry stouts. O’Hara és una broueria molt jove, establerta el 1996 en una petita població del Comtat de Carlow, al sud de Dublin. I la recepta d’aquesta stout la van desenvolupar el 1999 després de tres intents. Va ser tot un èxit i va tenir molt bona acollida.

Irish Stout de la cervesa O’Hara, d’alta fermentació, és de color de negre amb escuma de color beix amb una bona retenció, i amb 4,3% d’alcohol en volum, l’aroma aclareix notes a malta torrada i una mica d’amarg de xocolata. En boca, i a l’igual que en el nas, sobre surten sabors de xocolata amarga i la dolçor del malt que combinats amb l’margor del llúpol donen un resultat final interessant.

Sigues el primer en deixar un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *