EL MATXO MORT

Tast fet el 24 agost 2013 per panxampla

Comprada a Platja d’Aro en un petit establiment de productes de proximitat. El Matxo Mort és una american stout que realment em va deixar mort. Mort de fàstic. I em sap greu ser tant contundent. Però pagar tres euros i mig per aquest brebatge em va saber molt de greu.


He buscat info al seu web i com ells diuen espero que vagin perfeccionant la recepta: “Amb una periodicitat més o menys setmanal fabriquem un petit lot de cerveses. Inicialment es feien receptes noves constantment, però darrerament ja es van repetint les que més èxit tenen amb l’objectiu d’anar-les perfeccionant i de donar-les a provar a més i més gent que pugui aportar opinions noves. Sovint, però, encara ens agrada crear noves receptes, algunes d’elles es descarten, però moltes es van repetint fins a tenir una recepta que ens agrada suficientment com per a posar-les al mercat.”. Ep!!! jo em faig voluntari per a les cates!!! Pero no em feu pagar-les a preu de Rasputin.

Com totes les stout, negre en el got, i, aquesta especialment amb molta escuma. Ja l’aroma em va decebre. En res s’assembla a cap de les stouts prèvies. Potser per ser american? Potser per ser a més a més artesana?. Aroma torrat i amarg bàsicament. I en boca cap gust a destacar, ni tant sols el cafè, malgrat que al seu web en parlen d’una entrada molt intensa. I això em fa pensar si la remesa d’aquesta ampolla va sortir be o malament.
La tipo em recorda a una botiga de roba de nit força coneguda. Són d’aquelles que girant la paraula 180º es llegeix igual.


ALTRES CERVESES DE LA MATEIXA BROUERIA JA COMENTADES:

Comentaris dels nostres seguidors

  1. Pingback: LOLY POP | Petits Grans Plaers

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *