KIRIN ICHIBAN

Tast fet el 2 novembre 2012 per panxampla

Kirin Ichiban, té més de 100 anys d’història. És una cervesa japonesa però va ser fundada per un noruec. Curiós, oi?
A més la produeixen a Alemanya però sota control del sommelier, què dona l’aprobació a les barreges de malts i llúpols abans de fer cada lot.
Del tipus larger, es fa amb malta de civada, blat i arros, el que fa que la seva graduació sigui baixa i tingui un gust molt especial i característic.
>De color daurant metàl.lic amb molts reflexes. L’escuma és blanca i abundant pero de seguida es desfà. L’aroma predominant és el llúpol, d’una varietat moltaromàtic i agradable. En boca notem una suau amargor  Pel meu gust te massa carbònic què s’estavella continuament contra el paladar. Cos mitjà per tractar-se d’una lager, i molt refrescant.

Comentaris dels nostres seguidors

  1. Pingback: Regal aniversari | Petits Grans Plaers

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *