USTERSBACHER URHELL

Tast fet el 15 juliol 2012 per panxampla

Cervesa bavaresa, te la fàbrica dins un parc natural a uns 22 quilòmetres d’Ausburg. Interessant perque l’aigua l’agafen dels pous propis a 140 metres sota terra. Estem davant una marca de més de 500 anys d’història; des del 1492 ja existeixen amb aquest nom i han estat 13 les generacions que han treballat per portar-la a la nostra época. Les matèries primeres son autòctones de la zona, exigencia continua que han servit per aconseguir l’any 2012 la medalla d’or a l’excelència, per la Societat Alemanya d’Agricultura.

És de color daurat brillant i fa molta escuma que perdura en tota la vida de la cervesa en el got. És refrescant, fresca i poc amarga. De cos lleuger i fina carbonatació. Molt aromática pels llúpols Hallentauer Magnum i Hallentauer Perle. És molt fácil de beure i ideal pels dies càlids de l’estiu.Cervesa suau i força gustosa, amb 4,9 graus i uns pírrics 16EBU.


ALTRES CERVESES DE LA MATEIXA BROUERIA JA COMENTADES:


Sigues el primer en deixar un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *