BRAHMA

Tast fet el 30 novembre 2012 per panxampla

No és del tipus de cervesa de les que em tornen boig, però, és el que sempre dic: Per poder valorar totes les cerveses i sobre tot diferenciar-les, hem pendre-les.

Comprada a la secció de cerveses d’importació de l’Alcampo.  Va ser fundada l’any 1888 sota el nom de Companhia Cervejaria Brahma. Se’n va anar obrint mercat al Brasil fent-se cada vegada més gran. Brahma és la cervesa més presa al Brasil i pot ser aconseguida en molts països arreu del món.

La cervesa Brahma de tipus Lager, encara que molt propera a les Pilsner ja que posseeix un color daurat més propi d’aquestes. La seva graduació alcohòlica és de 4,8% i de carbonatació mitjana – baixa, i tampoc és molt escumosa. Recorda els vins d’agulla. El seu cos és molt lleuger, fins i tot aquós, el que la converteix en una cervesa molt refrescant, ideal lògicament, per quan apreta la calor. La cervesa Brahma està especialment destinada per combatre la set, per la que es deu es servir molt freda, entre 3 i 4 º. És perfecta per a aquestes nits xafugoses d’estiu que no tenen fi.

Sigues el primer en deixar un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *