KEKS VOLCÀNICA

Tast fet el 20 maig 2012 per panxampla

Cervesa elaborada especialment per maridar amb els àpats del col·lectiu de la Cuina Volcànica de la Garrotxa.

Es tracta d’una beguda rossa del tipus pilsen, feta per Keks, de baixa graduació i feta especialment per gaudir-la en els restaurants del grup esmentat abans. Si be és cert que jo la vaig trobar en una botiga gourmet de la capital garrotxina.

De color ambre claret en el got i una escuma normaleta de color blanc. L’aroma és a llevat i llúpol bàsicament i en el gust és suau pero amarga, sensacions complementàries. De cos lleuger, seca pero amb un retrogust dolcet, possiblement per la presència del blat de moro.

 

ALTRES CERVESES DE LA MATEIXA BROUERIA JA COMENTADES:

 

Comentaris dels nostres seguidors

  1. Pingback: Emoció tremolenca a la terra dels volcans | slowingcatalunya

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *