KEKS LA BIANYENCA RED ALE

Tast fet el 20 octubre 2010 per panxampla

Regal del meu veí de la planta baixa. Li va portar el seu sogre d’Olot. Pel que he llegit en buscar informació, el senyor de la fotografía és el pare d’un dels creadors de la cervesa. En la versió rossa hi surt la mare. Realment curiós. Un bon homenatge.

Tal i com expliquen a la seva web, són cerveses singulars, artesanes, sense pasteuritzar ni filtrar, amb tots els aromes i sabors que ens regalen aquests ingredients que encara avui cultiven i treballen d’una forma totalment manual un grapat de persones que s’estimen aquests fruits que dóna la terra i el territori català.
Dissenyades per en Gerard Bech i en Pep Nogué, KEKS és quelcom més que una marca de cervesa. És una il·lusió, un sentiment, una mirada cap a un futur sostenible i una divulgació del nostre patrimoni gastroalimentari.

Pel què fa a la cervesa, només en te un ABV del 5%. De color marró tirant a vermellós amb reflexos ataronjats i amb una escuma blanca de gran persistència. L’aroma és endolcit com de caramel i regalèssia. En boca tenim un cos mitjà alt, amb un gust que és la intensificació dels aromes, acompanyant un lleuger toc com a picant i refrescant. Podria ser menta, però no goso afirmat-lo.

És molt refrescant i agradable de beure. M’ha agradat molt més del que podia esperar.


ALTRES CERVESES DE LA MATEIXA BROUERIA JA COMENTADES:

  

 

Comentaris dels nostres seguidors

  1. Pingback: LES ANTOINES BELGA | Petits Grans Plaers

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *