DOMUS SUMMA

Tast fet el 20 desembre 2011 per panxampla

Cervesa artesanal de Toledo, torrada d’alta fermentació, una de les tres que feien el pack comprat a la ciutat castellana en la sortida del pont de primers de mes.

Val a dir que a més d’aquestes cerveses en vàrem comprar formatges i alguna galeta… La Domus és la primera cerveseria artesanal de Toledo, fins i tot és curiós que fins la posada en marxa d’aquesta aventura, mai s’havia produit cervesa en aquesta ciutat, mai. Domus prové del llatí i significa casa, fent referència a l’elaboració casolana de la cervesa. L’aliga de dos caps, símbol present en l’escut de Toledo, presideix l’etiqueta de Domus.

Segona Domus que obrim, aquesta era la que més interés em despertava, potser per la graduació, la major de les tres o potser per la descripció que va fer-nos el venedor. De fet, era l’única que volia comprar, però la meva dona em va engrescar a comprar-ne les altres. I ja se sap, hem de fer cas a les dones!!!

En la copa adopta un color marró fosc amb reflexos vermellosos al contrallum. Deixa posos en el fons, com va pasar amb la Regia la setmana passada. L’escuma és força densa i cremosa, manttenint-se fins al final. Aroma a malta torrada amb notes de cafè i xocolata, camí que segueix en el tast. El final és sec però en general el gust es foça agradable, i l’alcohol, no es nota gaire, malgrat els 7,2 graus similars als de la Voll Damm. De moment, millor que la Regia amb diferència.


ALTRES CERVESES DE LA MATEIXA BROUERIA JA COMENTADES:

 

Sigues el primer en deixar un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *